Tennisles

Wanneer u optimaal wilt genieten van de tennissport en deze voluit wil beoefenen is het erg belangrijk dat u tennissen leert spelen. Dit kan alleen maar door les te nemen bij een gediplomeerd en kundige bij de KNLTB gecertificeerde tennisleraar of tennisschool.

De tennislessen worden verzorgd op dinsdag door Tennisschool Tom Kreemers uit Hedel www.tstk.nl.

Wanneer u tennisles neemt op ons park bent u verplicht om lid te worden van de tennisvereniging, dit kunt u via deze site ook regelen. Ga hiervoor in het menu naar Lid Worden en vul het inschrijformulier in.

Onze tennisleraar stelt zich voor:

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Jesse Nederlof  ik ben ik het najaar van 2021 het trainersteam van Tennisschool Tom Kreemers komen versterken.  Sommige van jullie zullen mij misschien al kennen als actieve speler en vrijwilliger van TV Heusden. Ik ben namelijk al vanaf kinds af verbonden aan deze club.  Ik ben helemaal bezeten van het spelletje en heb in oktober vorig jaar met succes mijn trainerslicentie behaald. Het is een soort kers op de taart, na alles wat ik al gedaan heb voor deze mooi sport. Inmiddels heb ik het winterseizoen les gegeven op mijn eigen vereniging en bij TV Oosterplas in Den Bosch. Dat is zo goed bevallen dat ik er naar uit kijk om ook op dinsdag en vrijdag op jullie vereniging les te mogen geven. Ik hoop op een prettige samenwerking en zie jullie natuurlijk allemaal graag bij mij op de baan verschijnen. 

Sportieve groeten, 

Jesse Nederlof

TSTK
 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 692 967

Clubhuis

Lange Pad 9
4265TD Genderen

KVK-nummer

40271108