Bericht bestuur aan leden LTC Aalburg

18 augustus 2021

Beste leden van LTC Aalburg,

In deze tijd van beperkingen is het fijn dat we kunnen ontspannen op de tennisbaan.
Wij hopen elkaar daar vaak te ontmoeten en vragen u om de nog steeds geldende regels betreffende Covid-19 te volgen.  Helaas mogen we nog niet de deur van ons clubhuis openen voor een drankje, is publiek niet toegestaan op het terras en is de voorjaarscompetitie uitgesteld naar het najaar. Laten we hopen dat na de zomer de 1ste toernooien weer gespeeld kunnen worden.

Ondertussen heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden bij LTC Aalburg.
Herman Bronsgeest heeft zijn taak als voorzitter neergelegd. We bedanken Herman voor zijn jarenlange inzet voor LTC Aalburg. Het bestuur is nu versterkt met 2 nieuwe bestuursleden:  Gretha Straver heeft de positie aanvaard als nieuwe voorzitter en Meranda van Dijk is toegetreden als algemeen bestuurslid met de focus op de jeugd.
Als bestuur kijken we ernaar uit om met de andere vrijwilligers van de jeugd- en toernooicommissie, parkbeheer en
ledenadministratie samen te werken om onze vereniging succesvol te laten zijn in de toekomst.

Mocht u LTC Aalburg willen helpen, wij kunnen nog hulp gebruiken voor het trainen van onze jeugdleden op vrijdagavond en we zoeken iemand die onze website zou willen updaten conform de KNLTB opzet.

Heeft u familie, vrienden of kennissen die kennis willen maken met de tennissport? Wij bieden gedurende het gehele jaar een abonnement aan voor 3 maanden. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website www.ltcaalburg.nl.

Mocht u vragen of ideeën hebben, laat het ons weten.

Groeten en tot ziens op de tennisbaan!

Vragen?

Lange Pad 9