Tennisles bij LTC Aalburg

Wanneer u optimaal wilt genieten van de tennissport en deze voluit wil beoefenen is het

erg belangrijk dat u tennissen leert spelen. Dit kan alleen maar door les te nemen bij een gediplomeerd
en kundige bij de KNLTB gecertificeerde tennisleraar of tennisschool.

De tennislessen worden verzorgd door tennisschool Bas-ta uit Gorinchem.

Wanneer u tennisles neemt op ons park bent u verplicht om lid te worden van de tennisvereniging, dit
kunt u via deze site ook regelen. Ga hiervoor in het menu naar Lid Worden en vul het inschrijformulier in.

BastaLogoWie is Basta

Wie (nog beter) wil leren tennissen kan sinds 1997 terecht bij Bas Tennis Academy;
een professionele tennisschool die staat voor individuele begeleiding en persoonlijke aandacht.

Ontwikkeling en spelplezier van haar leden staat bij Bas-ta hoog in het vaandel.
Maar niets wordt beter van stilstand, dus ook wij blijven ons ontwikkelen.
Om alsmaar beter te worden in dat wat ons drijft: het u zo goed mogelijk naar de zin maken.
Of dat nou de hoogst mogelijke prestaties betreft, of nou juist zo veel mogelijk gezelligheid in een sportieve atmosfeer.

Bas-ta begrijpt dat uw wens centraal staat en speelt daar met alle mogelijkheden die haar gegeven zijn op in.

Met haar gediplomeerde medewerkers is Bas-ta aangesloten bij verschillende verenigingen.

Naast het volgen van tennis- en padellessen biedt Bas-ta ook een aantal terugkerende activiteiten voor leden,
scholen en voor bedrijven, waaronder clinics, toernooien, kinderfeestjes, een zomerkamp, tennisvakantie en een trip naar Roland Garros.