Najaarscompetitie 11 – 14 jaar gemengd dag 1

Op zondag 18 september is de zondagcompetitie zonnig van start gegaan voor de jeugd van 11 – 14
jaar. We zijn deze competitie gestart met een samengesteld team van tennisvereniging
Groot-Meisjesdubbel
Zuideveld en LTC Aalburg. Finn, Michelle en invalster Sterre spelen deze najaarscompetitie samen met Floor, Mattheas (invaller), Antoin, Brent en Liam. De eerste wedstrijd werd vanaf 10.00 uur thuis gespeeld tegen LTC Geldermalsen 1.

Finn1Finn trapte als nieuweling af met een Heren enkelwedstrijd tegen Manu en Michelle met een Dames enkelwedstrijd tegen Famke. Beide tennissers stonden goed te spelen maar helaas konden beiden wedstrijden niet gewonnen worden.
Tegelijkertijd werd de Gemengd dubbelwedstrijd gespeeld waar Floor en Mattheas de strijd aan gingen met Tristan en Cato.

De eerste set was nog om op te warmen, maar de tweede set ging stukken beter.
Er is niet gewonnen, maar het was wederom leuk om te zien dat de vier heel erg aan elkaar gewaagd waren.
Na een pauze met drinken en iets lekkers waren de Dames dubbel en Heren dubbel tennissers aan de
beurt. Michelle en Floor namen het op tegen Famke en Manou, helaas konden de meiden geen winst
op hun naam schrijven, maar wat niet is, kan zeker nog gebeuren, want we hebben nog 6 Matheas1

wedstrijden te gaan. Antoin en Liam speelden een leuke pot tegen Tristan en Manu, ze werden ietwat afgeleid door onsportief gedrag van één van de tegenstanders en dat kostte hen de concentratie, waardoor de wedstrijd niet gewonnen werd.

Maar…. het is enorm leuk om te zien hoe de vier jongemannen een paar mooie rally’s aan ons toonden. Na afloop klonk dan ook een enthousiast applaus.

De kop is er af en de eerste reeks wedstrijden zijn gespeeld door het nieuwe team! Volgende week zondag uit in Rosmalen!

We gaan er weer een gezellige en sportieve competitie van maken!

Captain van het team,
Corine.