Jeugdnieuws!

Vijfde competitie woensdag LTC Aalburg 1groenweek5-1

Woensdag 6 januari 2016 speelden het groene competitie team de allereerste wedstrijd van het nieuwe jaar in Oosterhout bij Strijdo.

Om 14.00 uur werd er gestart met de enkel spelen.
Antoin speelde tegen Hope, Floor tegen Estelle, Liam tegen Dave en Brent tegen Teuntje.
Liam won zijn wedstrijd dus de groepsuitslag werd 3-1.

Deze reeks wil ik Brent Verdoorn in het zonnetje zetten want hij stond een super goede wedstrijd te spelen
tegen Teuntje, daarnaast lukt het Floor steeds beter om een mooie service neer te zetten.
Dit is een voorbeeld dat wedstrijden spelen een groot voordeel is voor onze jeugd. Oefening baart kunst!

Het was harder gaan regenen maar desondanks gingen de dubbelspelen van start.
Floor en Brent speelden tegen Floris en Dave en Antoin en Liam speelden tegen Teuntje en Nienke. Gelukkig werd
het iets droger en liet de jeugd zich niet afleiden door een nat pak. Floor en Brent speelden goed maar de tegenstanders
waren niet heel erg sportief en helaas konden ze het niet winnen van hen. Antoin en Liam wonnen hun dubbel.

groenweek5-2
 Zo vertrokken we tevreden en met een grote glimlach weer naar huis met een eindstand van 4-2.

Goed gedaan jongens en meisje! We zijn reuze trots op jullie! Nog één wedstrijd in de  wintercompetitie  te gaan en dan hebben jullie even rust om in april weer te starten met de voorjaarscompetitie.