coronavirus
Bericht van het bestuur i.v.m corona virus uitbraak

Beste leden,

Afgelopen week is er door het kabinet de maatregel afgekondigd waar wij als tennissers al zo lang en vurig naar verlangden:
Er mag met onmiddellijke ingang weer gedubbeld worden door volwassenen van 19 jaar en ouder!
Mits gecontroleerd en met 1,5 meter afstand. Ook als dat betekent dat een speler soms een bal moet durven laten gaan.
Houdt een arm met tennisracket-lengte afstand van elkaar.

Het clubhuis en het terras blijven gesloten!

De richtlijnen die in de laatste email aan jullie zijn gegeven blijven ongewijzigd van kracht.

Kort en goed:

- kom vlak voor je gaat tennissen naar de tennisbaan en blijf na het tennissen niet naast de baan of op het terras en parkeerplaats napraten.
- ga voor en na het spelen thuis naar het toilet.
- blijf bij de alom bekende klachten: hoesten, verkoudheid, koorts of koorts bij huisgenoten weg van het tennispark
- geen handen schudden of high-fives
- hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
- neem ook de richtlijnen zoals die op de borden staan in acht; deze borden hangen her en der op het park

We roepen iedereen op zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygi├źnemaatregelen te houden.
Voor zichzelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen.

Boven alles geldt: blijft allen gezond!